Despre Cristi și Edina

Auăleu Fitness din vestul țării este compus din Edina și Cristian Lucuța, doi traineri energici care și-au găsit menirea prin sport și stil de viată echilibrat. Sportul a fost mereu parte din viața lor încă din copilarie, însă doar la maturitate ambii au dat curs acestei direcții, transformându-și pasiunile într-un stil de viață și inspirându-i pe alții să le urmeze calea.

Antrenamentele lor, prezente atât în Timișoara cât și în Arad bat recordurile de prezență, reprezentând in sine un adevarat festival, uneori, chiar și cu 100 de participanți la aceeași clasă. 350 de pasionați le trec pragul sălii de antrenament zilnic, pentru că o oră cu ei reprezintă în primul rând depașire de limite, dar și distracție.

cristi si edina

Cristian este antrenor de kangoo jumps din anul 2008, iar Edina din 2012. Dacă la inceput principalele antrenamente susținute de ei le reprezentau clasele de kangoo jumps, în prezent ambii iși energizează participanții în clase mult mai diverse. Cristi susține clase de capoeira fitness, no limits și suspensions, iar Edina s-a specializat în Pilates și a introdus cu success pe piața din Arad un sport nou – fitbalance.

Edina si Cristi îi ajută pe participanții lor nu numai să depasească numeroase provocări fizice, dar și să adope un stil de alimentație sănătos, prin consiliere nutrițională oferită periodic, atât în discuții unu la unu cât și în mini seminarii dedicate.

Atât jumatatea roz a Auăleu Fitness (Edina) cât și cea verde (Cristi) visează ca principiile lor despre miscare și viața sănătoasă să fie adoptate de un numar cât mai mare de oameni.

Despre site

Ne propunem ca acest site să fie ca un ghid în ceea ce privește sănătatea, nutriția și sportul. Vom încerca să abordăm cât mai multe din problemele existente să oferim soluții practice și utile susținute de dovezi științifice.

Auăleu!


Ultimele articole de pe blog