Transilvania Fitness Festival – “POVESTE” cu sportivi – Partea 1

Sunt Cristian Lucuta, antrenor de fericire.

Ce înseamnă FERICIREA pentru mine ?

Fericirea pentru mine înseamnă o familie sanatoasă, înseamnă mișcare, înseamnă muzică, înseamnă liniște, înseamnă zâmbete, înseamnă soare, înseamnă ploaie, înseamnă zăpadă, înseamnă pădure, înseamnă apă, înseamnă aer curat… înseamnă mai multe lucruri...

Ce înseamnă FAMILIA pentru mine ?

Familia pentru mine începe de la soția și fetițele mele, de la sora mea și de la parinții și bunicii mei și se întinde mai departe la oamenii pe care îi iubesc. Nu cred ca aș termina de scris numele lor într-o săptămână. În decursul anilor familia asta a crescut tot mai mult și la un moment dat m-am gândit să îi dau un nume. Familia Aualeu! Cei care vin sa se antreneze cu noi știu că nu se putea altfel.

Ce înseamnă AUĂLEU FITNESS ?

Auăleu Fitness e un concept original, o familie în care toată lumea zâmbește și face sport. Condiția principală pentru a face parte din familia asta e să ne împrietenim unii cu alții.

Cei cărora le plac doar antrenamentele Auăleu Fitness rămân musafiri trecători prin sălile noastre. Conceptul acesta a apărut după ani de zile în care am predat sport cu sălile pline și în care am învățat unii de la alții, eu și cursanții mei, ce înseamnă prietenia. În timp, mi-am dat seama că eu nu mă pot mulțumi să le ofer celor din sală doar antrenamente reușite ci îmi doresc ca ei să fie sănătoși. Apoi am realizat că nu vreau ca ei să fie doar sănătoși ci vreau să fie fericiți. Sufăr atunci cand îmi povestesc suferințele din viața lor la fel cum mă bucur când îmi povestesc bucuriile. Asta ne face cu adevărat o familie.

La inceput am fost eu, apoi a fost “Edina și Cristi” iar acum mă mândresc cu o întreagă echipă de antrenori și asistenți care trăiesc prietenia Auăleu Fitness și o împărtășesc în fiecare zi cu cei care ne trec pragul sălii de sport.

De ce TRANSILVANIA FITNESS FESTIVAL?

Totul a pornit de la sport, dar nu s-a oprit aici. Si nu o să se oprească. Dar sportul rămâne numitorul comun. Așa a apărut și ideea evenimentului pentru care ne pregătim – Transilvania Fitness Festival.

Dorința mea este să împărtășesc întregii familii Aualeu, precum și tuturor prietenilor ei care vor veni alături de noi la eveniment, experiențele pe care le-am trăit eu plecând prin toată lumea făcând sport sau observând mari instructori și antrenori internaționali. Să le ofer și lor posibilitatea să se bucure de o experiență asemănătoare, chiar la ei acasă.

Aradul și Timișoara, cele două orașe de suflet ale mele în care îmi desfășor activitatea sunt orașe frumoase, dar oamenii nu au ocazia să vadă și să facă sport decât cu antrenorii din sălile în cadrul cărora se antrenează. Dacă cineva vrea să participe la un eveniment sportiv internațional de anvergură, are la dispoziție Bucureștiul sau Budapesta, unde la prețul biletului se adaugă multe alte cheltuieli.

Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Presenteri din patru țări, renumiți peste hotare, cei mai iubiți antrenori locali, Asociația Cartea Recordurilor prezentă la eveniment, precum și lansarea noilor ghete Aerower sunt doar câteva din surprizele pregătite în cadrul TFF.

Împreună cu Edina, fără a cărei dedicare organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă, alături de întreaga echipă Auăleu Fitness și a celorlalți organizatori sperăm ca prin această ispravă, numită Transilvania Fitness Festival, să aducem cât mai multă bucurie în viețile voastre. Să contribuim la fericirea fiecăruia dintre voi.

În plus, pentru ca Transilvania are o conotație aparte pentru noi, prin acest festival ne-am dori să oferim acestei regiuni atât de încărcată de istorie, încă o „POVESTE”. Una despre SPORT. O poveste cu sportivi.

Vom face mișcare, ne vom depăși limitele, vom zambi si vom avea niște zile de povestit nepoților.

SAVE THE DATE!

Cristi Lucuta

Cristi, este antrenor de kangoo jumps, capoeira fitness, no limits și suspensions. Pasionat de sport, nutritie si o viata mai sanatoasa Cristi ajută participanții de la clasele sale nu numai să depasească numeroase provocări fizice, dar și să adope un stil de alimentație sănătos.