Transilvania Fitness Festival – “POVESTE” cu sportivi Partea 2

Transilvania Fitness Festival

Transilvania Fitness Festival se pregătește să te aducă mai aproape de o viață sănătoasă ca niciodată! Cum, te întrebi? Ei bine, prin mișcare și mult FUN alături de presenteri atât din țară cât și de peste hotare. Da, am scris bine. Cât și de peste hotare!” Aceasta este promisiunea lansată publicului de către organizatori pe pagina oficială a evenimentului.

Prima ediție a TFF2017 se va desfășura pe parcursul a două zile, prima fiind dedicată exclusiv antrenorilor interesați de diverse specializări în domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse.

Vegis

Sambătă, 20 mai, la Transilvania Fitness Festival, va fi ziua antrenorilor doritori să câștige noi abilități sau să dobândească cunoștințe referitoare la ultimele trend-uri din industria internațională de profil. Din dorința de a pune umărul la dezvoltarea fenomenului de fitness și aerobic din regiunea Transilvania, organizatorii au pregătit pentru această zi workshopuri ce vor fi livrate de unii din cei mai cunoscuți presenteri din Europa: Functional Challenge susținut de Per Markussen din Norvegia, Functional training alături de Panos Balatsinos din Grecia și Capoeira Aerobic cu Czanik Balazs din Ungaria. Salile Performance Lab și Endorphin din Arad vor găzdui activitățile din cadrul zilei de sâmbătă, iar pentru alte detalii, doritorii sunt invitați să viziteze pagina de Facebook Transilvania Fitness Festival sau contacteze direct organizatorii la adresa de mail [email protected].

verdex.ro

Duminica, în 21 mai, în cea de-a doua zi a festivalului, la Sala Polivalentă Arad, Transilvania Fitness Festival le dă întâlnire tuturor pasionaților de fitness, dar și celor fresh, începători și îi invită pe toți să facă mișcare sub același acoperiș, încercând diferite tipuri de antrenamente într-o atmosferă aparte. Printre acestea se numără, Kangoo Jumps, Functional training, Rebound, SYLO, Power Jumper, Dancer Jumper, Capoeira aerobic, Bootcamp, Deep Work și bodyART. Participanții vor avea ocazia să se antreneze cot la cot alături de Cristi și Edina Lucuța, Kinga Sebestyen, Per Markussen, Lucian Bosînceanu, Panos Balatsinos, Alina Vilagoș, Daniela Amza, Ciprian Căvășdan, Balazs Czanik și Ilona Ilyes. “Aradul și Timișoara, cele două orașe de suflet ale mele în care îmi desfășor activitatea sunt orașe frumoase, dar oamenii nu au ocazia să vadă și să facă sport decât cu antrenorii din sălile în cadrul cărora se antrenează. Dacă cineva vrea să participe la un eveniment sportiv internațional de anvergură, are la dispoziție Bucureștiul sau Budapesta, unde la prețul biletului se adaugă multe alte cheltuieli. Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Asociația Cartea Recordurilor prezentă la eveniment pentru a monitoriza cum peste 500 de oameni se vor sincroniza fâcând 500 de genoflexiuni sincron, precum și lansarea noilor ghete Aerower sunt doar câteva din surprizele pregătite în cadrul TFF. A declarat Cristian Lucuța, inițiator al acestui festival din partea organizatorului oficial, Aualeu Fitness.

Biletele de intrare pentru ziua de duminică a festivalului sunt disponibile deja atât la sălile de sport partenere cât și în varianta online, iar modalitatea de înregistrare la cele cele nouă clase cu care TFF va provoca limitele dar și buna dispoziție a participanților va fi afișată curând pe pagina de Facebook a evenimentului.

Transilvania are o conotatie aparte, atât pentru cei din țară cât și pentru cei care depășesc granițele ei. Insăși denumirea sugerează un mod diferit de a face lucrurile, nu neaparat mai bine sau mai rău, dar cu siguranță diferit. Prin acest festival am dori să oferim acestei regiuni încărcate de istorie,  încă o „POVESTE.  A noastră, a celor din  sălile de antrenamente, a celor de pe benzile de alergat sau de printre greutățile colorate. Și chiar dacă n-o coacem în inima țării, noi organizatorii, sportivi si iubitorii de mișcare garantăm participanților reflexe și anduranță ce tind spre cele vampirești atunci când beat-ul e cel care trebuie!  Mai declară cei ce pregătesc acest festival.

Organizatorul principal al evenimentului este Auăleu Fitness, având ca parteneri oficiali compania Aerower Europa de Est și Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad.

collazen.ro/

“Vom face sport, vom zâmbi și vom avea niște zile de povestit nepoților. SAVE THE DATE!”  Îi îndeamnă pe cei interesați Cristian Lucuța.

Tu unde vei fi în 20-21 Mai?

answear.ro

Cristi Lucuta

Cristi, este antrenor de kangoo jumps, capoeira fitness, no limits și suspensions. Pasionat de sport, nutritie si o viata mai sanatoasa Cristi ajută participanții de la clasele sale nu numai să depasească numeroase provocări fizice, dar și să adope un stil de alimentație sănătos.